ایمپلنت دندان در تهران ، کلینیک دندانپزشکی رایا
ایمپلنت دندان در تهران در دندانپزشکی رایا با جدیدترین روش های روز، توسط متخصصین با تجربه در این حوزه انجام می گیرد. خدمات ایمپلنت کاملا تخصصی بوده و برای موفقیت در این روش درمانی بهره گیری از خدمات مراکز معتبر بسیار مهم است.
برای کاشت ایمپلنت دندان، روش ها و تجهیزات نوینی ارائه شده است که به درمان موفق تر این روش کمک فراوانی می نماید. این روش ها برای درمان آسان تر و بهبودی سریعتر برای بیمار نیز بسیار مناسب هستند، از این روش ها می توان به ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت بدون جراحی و درد اشاره نمود. تنها واحدهای معتبر دندانپزشکی در تهران نظیر کلینیک دندانپزشکی رایا، این خدمات نوین را ارائه می دهند.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان عموما یک فلز از جنس تیتانیوم بوده که در داخل استخوان فک قرار گرفته و بر روی آن ساختارهای پروتزی مانند روکش قرار میگیرد. هنگامی که یک دندان به دلایل مختلف قابل نگهداری نبوده و کشیده میشود یا حتی وقتی که یک فرد به طور مادرزادی یک دندان را ندارد، میشود به جای دندان از دست رفته، ایمپلنت قرار داد. توجه داشته باشید که روش های دیگری نیز نظیر بریج دندان وجود دارد که می توانند فقدان دندان از دست رفته را جبران نمایند. اما هیچ یک قابلیت فراهم کردن دندان هایی همچون دندان طبیعی را همانند ایمپلنت ندارند.
برای کاشت ایمپلنت، فرایند مرسوم دو یا چند مرحله ای است، بدین صورت که ابتدا باید با جراحی به استخوان فک بیمار دسترسی پیدا نمود. سپس با جایگذاری پایه ایمپلنت که به فیکسچر موسوم است، شرایط برای جوش خوردن پایه با استخوان فک فراهم می گردد، با گذر زمان این اتصال برقرار می گردد. زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت گاهی چندین ماه است. در مرحله بعدی روکش ساخته شده برای ایمپلنت نصب می گردد.
پاسخگویی شبانه روزی – 02188203045
کاشت ایمپلنت بعد از کشیدن دندان
در خصوص توالی کشیدن و ایمپلنت کردن باید بدانیم که در ناحیه زیبایی و آنجایی که دید ناحیه دندان کشیده شده برای ما مهم است، عموما دندان، کشیده میشود و بلافاصله پایه ایمپلنت قرار داده میشود. گاها بر روی این پایهی قرارداده شده، روکش فوری هم قرار داده میشود. بر روی دندانهای عقب عموما روال به این شکل است که دندان کشیده میشود و بعد از سپری شدن زمانی نزدیک به دو تا سه ماه، جراحی ایمپلنت انجام میشود. گاها ایمپلنت کردن بلافاصله بعد از کشیدن دندانهای عقب هم امکان پذیر است، اینکه پس از کشیدن دندان میتوان ایمپلنت را بلافاصله قرار داد یا نه، پس از اخذ عکسبرداری های خاص و توسط پزشک متخصص تصمیمگیری میشود.
نکته مهم در مورد کاشت ایمپلنت پس از کشیدن دندان آن است که نباید زمان کشیدن و کاشت طولانی گردد، با گذر زمان چند ساله و فقدان دندان، استخوان فک بیمار تحلیل رفته و برای کاشت دندان به مشکل می خوریم. بنابراین پس از فقدان دندان ها در زمان مناسب به متخصص ایمپلنت مراجعه نمایید تا کاشت دندان با درصد موفقیت بالا انجام گیرد.
در صورتی که از زمان کشیدن دندان تا زمان جایگزینی با ایمپلنت زمان زیادی بگذرد، این تحلیل لثه و استخوان باعث میشود که امکان کاشت ایمپلنت خوب و با قطر مناسبی در آن ناحیه فراهم نشود، پزشک تصمیم میگیرد که این ارتفاع و عرض استخوان را زیاد کند، که این کار یا همزمان با ایمپلنت کردن انجام میشود و یا در یک مرحله مجزا قبل از ایمپلنت گذاری انجام میشود.
در صورتی که یک تحلیل کم تا متوسط پس از کشیدن دندان وجود داشته باشد، عموما جایگذاری ایمپلنت همزمان با پیوند استخوان (از جنس پودر استخوان) امکان پذیر است. اما هنگامی که زمان زیادی گذشته باشد به طور معمول ابتدا یک پیوند استخوان انجام میشود و بعد از یک مدت زمان چهار تا شش ماهه ایمپلنت گذاری انجام میشود.
انواع ایمپلنت دندان
در بازار امروزه انواع مارکهای ایمپلنت به چشم میخورد، تفاوت عمده این ایمپلنتها مربوط به درصد مختصری در آلیاژ و خصوصیات سطحی آنهاست و آنقدر تفاوت چشمگیری ندارند، اما همین موارد می تواند در کیفیت کاشت و درصد موفقیت درمانی بسیار تاثیر گذار باشد. آن چیزی که یک ایمپلنت خوب را از یک ایمپلنت نامناسب جدا میکند، بیشتر، تکنیک جراح و تکنیک کار برای ساخت پروتز برای ایمپلنت کاشته شده هست تا جنس ماده. دقت داشته باشید که مراکز دندانپزشکی اقدام به استفاده از برندهای مختلف ایمپلنت نموده که بر میزان هزینه کاشت تاثیر دارد، ولی همین کیفیت می تواند بر ماندگاری و طول عمر استفاده ایمپلنت بسیار تاثیر داشته باشد.
اگر قصد ایمپلنت دارید، از مرکز دندانپزشکی بخواهید از برندهای مطرح و با کیفیت برای شما استفاده نماید، شرکتهای معتبر و کشورهای صنعتی ایمپلنتهایی که دارای نام و آوازه بیشتری هستند را تولید میکنند. به طور معمول ایمپلنتهای کرهای، ایمپلنتهای اقتصادی در سراسر دنیا هستند اما کشورهای صنعتی مثل آلمان، آمریکا و سوئیس هم در این زمینه سرآمد بوده و ایمپلنتهای بسیار خوبی تولید میکنند. متاسفانه برخی از مراکز دندانپزشکی از ایمپلنت های بی کیفیت نظیر ایمپلنت چینی نیز استفاده می کنند، بنابراین توجه بیمار به برند ایمپلنت مورد استفاده برای او بسیار اهمیت دارد.
بهترین تکنولوژی ساخت ایمپلنت در دنیا در حال حاضر متعلق به سوئیس است و بهترین ایمپلنتهای دنیا را این کشور میسازد، از برندهای خیلی معروف کشور سوئیس میشود از اشترومن، SPI و SIC نام برد.
همان طور که در قسمت قبلی اشاره کردیم، مرغوب بودن یک ایمپلنت خیلی به این بستگی دارد که تکنیک کار به چه شکل است و بهترین حالت این است که جراحی ایمپلنت یعنی قراردهی پایه را متخصص جراحی فک و صورت یا متخصص جراحی لثه انجام دهد و قسمت روکش یا پروتزی را متخصص پروتز انجام دهد.
در کلینیک رایا قسمت جراحی توسط متخصصان جراحی فک و صورت و همچنین جراح لثه و قسمت پروتز توسط متخصص پروتز و فوق تخصص پروتز ایمپلنت انجام میشود و این باعث میشود که کیفیت تضمین شده باشد.
اجزاء ایمپلنت دندان
ایمپلنت دارای سه قسمت مهم بوده که با اتصال های مناسب به یکدیگر وصل می گردند، سه قسمت اصلی ایمپلنت به شرح زیر است:
- فیکسچر
- اباتمنت
- پروتز و روکش ایمپلنت
از مهم ترین قسمت های ایمپلنت می توان به فیکسچر اشاره نمود، این قسمت طی یک عمل جراحی کوتاه درون استخوان فک بیمار وارد می گردد. فیکسچر در ایمپلنت نقش ریشه دندان طبیعی را دارد. اباتمنت نیز واسط بین روکش و فیکسچر است، اباتمنت ها تاج ها و فیکسچر را محکم می کنند ، در مقایسه با اباتمنت هایی که برای حمایت از دندان مصنوعی استفاده می شوند، بسیار متفاوت هستند. برای مجموعه فیکسچر و اباتمنت، روکش های دندانی طراحی و ساخته شده و بر روی مجموعه نصب می گردد. روکش ها نیز از جنس های مختلفی در دسترس هستند، به عنوان مثال روکش های زیرکونیا، سرامیکی و … برای ایمپلنت قابل استفاده هستند.
نمونه کارهای قبل و بعد از کاشت ایمپلنت دندان
روش های کاشت ایمپلنت دندان
با پیشرفت های حاصل شده در زمینه کاشت دندان، امکان کاشت بدون درد با درصد موفقیت بالا فراهم گردیده است. انتخاب روش مناسب برای کاشت دندان، بسته به نظر متخصص دارد. متخصص ایمپلنت با بررسی شرایط بیمار، بهترین روش درمانی را برای او انتخاب می نماید. از جمله روش های کاشت دندان که متخصص می تواند بکار برد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- ایمپلنت یک مرحله ای و فوری
- ایمپلنت دو مرحله ای
- ایمپلنت دیجیتال
- ایمپلنت بدون درد و جراحی
در روش ایمپلنت فوری، بلافاصله پس از کاشت مرحله اول، آماده سازی و نصب روکش انجام می گیرد. اما در روش ایمپلنت دو مرحله ای پس از چندین ماه، عملیات نصب روکش صورت می گیرد. در ایمپلنت دیجیتال نیز با بهره گیری از فناوری های دیجیتال، کاشت دقیق تر دندان صورت می گرد. در ایمپلنت پانچی نیز که به ایمپلنت بدون درد و جراحی موسوم است، با پانچ و سوراخ کردن لثه، درمان انجام می گیرد، طبیعتا در این روش درد و خونریزی کمتر بوده و سرعت بهبودی و ترمیم بافت ها نیز بیشتر است.
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
در کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال از فناوری های دیجیتال نظیر تصویر برداری های دیجیتال استفاده می شود تا محل دقیق کاشت دندان تعیین گردد، بدین ترتیب محل کاشت دندان در کمترین برش و بخیه آماده می گردد و کاشت دندان به روش دیجیتال انجام می شود. بنابراین در روش کاشت دیجیتال کاشت ایمپلنت در کمترین درد و خونریزی انجام می گردد، همچنین سرعت بهبودی بعد از کاشت نیز بیشتر است. بالا رفتن دقت از مزایای این روش درمانی است که روشی پیشرفته برای کاشت دندان به حساب می آید. تنها مراکز معتبر از فناوری های دیجیتال بخصوص کاشت ایمپلنت دیجیتال برای بیماران استفاده می کنند.
ایمپلنت دندان در بیماران با پوکی استخوان، قلبی عروقی و …
گاها پیش میآید که وقتی برای درمان ایمپلنت فردی مراجعه میکند، چیزهایی مثل پیوند استخوان، پودر استخوان، سینوس لیفت و موارد دیگری توصیه میشود که دلیل آنرا در اینجا توضیح میدهیم. برای کاشت دندان، وجود حجم کافی استخوان در فک و داشتن شرایط مناسب، اهمیت دارد. به عنوان مثال در مورد برخی از افراد بیماری پوکی استخوان وجود دارد و این امر باعث می گردد که استخوان فک بیمار تحلیل گردد، در چنین بیماری باید پیوند استخوان صورت گیرد. هنگامی که یک دندان کشیده میشود به مرور استخوان و لثه آن ناحیه تحلیل میرود و نشست میکند، یعنی هم ارتفاع و هم عرض ناحیه کم میشود.
در بیماران با پوکی استخوان درمان پیوند استخوان وجود دارد که این امر کمبود استخوان را جبران می کند. یا در مورد افرادی با بیماری های قبلی عروقی یا دیابت و … برای درمان باید تمامی شرایط جانبی در نظر گرفته شود و بنا به نیاز آن ها روش درمانی در نظر گرفته شود. توانایی مراکز دندانپزشکی در ارائه خدمات به بیماران خاص از مزیت های یک کلینیک دندانپزشکی معتبر در تهران است.
کاشت ایمپلنت در بیماران با مشکلات سینوسی
در فک بالا یک فضا یا حفره خالی به نام سینوس وجود دارد که بعد از کشیدن دندان، این سینوس به سمت پایین (لثه ها) بزرگ میشود و طی یک جراحی به نام سینوس لیفت، این فضای خالی دوباره به سمت بالا رانده شده و آن ارتفاع لازم برای ایمپلنت فراهم میشود که این کار هم باز بسته به مقدار استخوان موجود، میتواند همزمان با ایمپلنت گذاری یا با تاخیر انجام شود، تعیین کننده این موضوع، مقدار استخوان موجود است که اگر خیلی کم باشد ترجیح بر این است که ابتدا سینوس لیفت انجام شود و بعد از حدود شش ماه ایمپلنت گذاری انجام گردد و اگر مثلا یک تحلیل متوسط رخ داده، همزمان با سینوس لیفت، گذاشتن ایمپلنت انجام شود.
ثابت کردن پروتز های دندانی با کاشت ایمپلنت
یکی از مورادی که افرادی که از پروتزهای دندانی استفاده می کنند، ناراحتی در هنگام صحبت کردن و غذا خوردن است، زیرا پروتزها متحرک بوده و نمی توان در شرایط ایده آل از آن ها استفاده کرد. برای این دسته از افراد می توان با بکارگیری ایمپلنت، پروتز را ثابت کرد و این مشکلات را از بین برد.
ثابت کردن پروتز با ایمپلنت را که ایمپلنت ALL ON 4 نیز موسوم است، می توان با استفاده از 4 ایمپلنت کل پروتزهای قدیمی را ثابت کرد و استفاده از پروتزهای دندانی را برای افراد آسان نمود. متخصص برای ثابت کردن پروتز معمولا بررسی های کلینیکی را انجام می دهد تا شرایط ایمپلنت را فرد داشته باشد. معمولا در افراد سالمند از این روش استفاده می گردد و برای کاشت ایمپلنت باید حجم استخوان موجود در فک بیمار سنجیده شود.
عوارض ایمپلنت چیست؟
با وجود مزایای فراوانی که ایمپلنت برای افراد دارد، برای هماهنگ شدن و عادت کردن افراد به آن ها نیازمند گذر زمان است. معمولا کاشت دندان در چند ماه انجام می گیرد و این روش درمانی روشی زمانبر است. پس از کاشت ایمپلنت به وجود آمدن دردهای موضعی یا خونریزی از محل کاشت امری غیر طبیعی نیست، این موارد براحتی با گذر زمان و رعایت دستورات دندانپزشک برطرف می گردد. لازم به ذکر است کاشت دندان نزد متخصص ایمپلنت با تجربه امکان این مشکلات را به حداقل ممکن می رساند.
از جمله مواردی که پس از کاشت دندان ممکن است رخ دهد می توان به درد در ناحیه کاشت و تورم و خونریزی اشاره نمود که می توان با استفاده از کمپرس یخ یا مصرف مسکن ها آن ها را برطرف نمود. این موارد معمولا در طی چند روز رخ می دهد، اگر بیش از این مدت خونریزی و درد ادامه دار شد باید به متخصص ایمپلنت مراجعه نمایید. روش کاشت نیز تاثیرگذار است، در روش های نوین کمترین آسیب به بافت ها رسیده و میزان خونریزی و درد بسیار کم است.
آیا ایمپلنت درد دارد؟
خیر، ایمپلنت به خودی خود فاقد درد است، به خصوص اگر یک یا دو واحد و در یک استخوان باکیفیت و مقدار مناسب انجام شود. اما در موارد پیشرفته که نیازمند زمان زیاد کار است ممکن است در آخر کار که بیحسی کم میشود، فرد مقداری ناراحتی احساس کند که آن هم با بیحسی مناسب مجدد قابل انجام است.
عموما ترس از جراحی ایمپلنت به علت شکل و شمایل کار است، چرا که یک جسم شبیه به پیچ در داخل استخوان فک پیچ میشود، اما این هیچ ربطی به درد حین و بعد از کار ندارد و ایمپلنت عموما کاری بدون درد است. از نظر شرایط بعد از کار هم عموما درد و تورم کمی در ناحیه ایجاد میشود که با مصرف مسکن قابل پیشگیری است.
همچنین انجام درمان ایمپلنت در آرامبخشی و حتی بیهوشی قابل انجام است. آرامبخشی فرایند بسیار راحتی بوده که بوسیله آن بیمار در حالت خواب قرار گرفته و هیچ چیزی از درمان را به خاطر نمیآورد، و به تبع آن بیمار احساس راحتی و بیدردی خواهد داشت.
در کلینیک رایا امکان انجام درمان کاملا بدون درد تحت بیحسی و آرامبخشی و توسط متخصصین مجرب وجود دارد.
آیا به تعداد دندان کشیده شده، ایمپلنت لازم است؟
خیر، بسته به شرایط، تعداد پایه ها متغیر است. اگر یک دندان از دست رفته است، یک پایه و یک روکش. اگر دو دندان از دست رفته، به طرز مشابه دو پایه و دو روکش قرار میگیرد که معمولا این روکشها به هم متصل میشوند که از گردش آنها جلوگیری شود. اما در موارد بالاتر از دو دندان، مثلا زمانی که سه دندان از دست رفته باشد، در آن صورت میشود با قراردهی دو پایه و سه روکش و تشکیل یک بریج یا پل، ناحیه را بازسازی کرد، که باز هم این مورد به مقدار استخوان موجود و موقعیت دندان بستگی دارد. در مواقعی که کل دندانهای فک از بین رفتهاند، به طور معمول برای بازسازی فک بالا، هشت عدد، و برای فک پایین هم مقدار شش تا هشت عدد ایمپلنت لازم است.
در صورتی که فک بالا با هشت عدد پایه قابل بازسازی باشد، در آن صورت دوازده عدد روکش بر روی این هشت پایه قرار میگیرد و چهار روکش اضافهتر روی اینها وصل خواهد شد. برای فک پایین شرایط یک مقدار متفاوت است. در صورت وجود استخوان کافی، همین مقدار معمول هشت پایه و دوازده روکش، و در صورت نبود استخوان، معمولا پنج تا شش عدد پایه قرار داده میشود و تعدادی روکش متناسب با فک بالا بر روی آن سوار میشود
بررسی بهترین حالتهای ممکن
شاید برای شما سوال باشد و یا بخواهید که بهترین ایمپلنت ممکن را دریافت کنید. در این صورت بهترین حالتهای ممکن از این قرار است:
1. از زمان کشیدن شما زمان زیادی نگذشته باشد. زمان حدودا سه تا شش ماه مدت زمان مناسبی است و بعد از آن تحلیل رخ میدهد.
2. از ایمپلنتهای دارای مارک معتبرتر استفاده کنید. مثلا ایمپلنتهای سوئیسی مارک اشترومن برند بسیار معتبری محسوب میشود، و یا از ایمپلنتهای کرهای برند آستم، ایمپلنتیوم و مگاژن و CIS و یا از ایمپلنتهای آلمانی مارک ICX. بعد از اینکه مارک مناسب هم انتخاب شد مهم است که ایمپلنت توسط متخصص خودش انجام بشود یعنی جراحی را جراح انجام دهد و نه دندانپزشک عمومی، و قسمت پروتز یا روکش را هم متخصص پروتز انجام دهد.
3. در نهایت روکش ایمپلنت میتواند فلزی سرامیکی و یا تمام سرامیکی باشد. به طور معمول روکش فلزی سرامیکی انتخاب میشود چرا که ساختارهای زیرین همگی از جنس فلز هستند و توجیهی برای استفاده از تمام سرامیک نیست، اما در صورت خواست بیمار تمام سرامیک هم قابل استفاده است.
در کلینیک رایا متخصصان جراحی فک و صورت، متخصص لثه، فوق تخصص جراحی ایمپلنت و فوق تخصص پروتز ایمپلنت حضور دارند، و شما هر زمان بخواهید برای مشاوره و دریافت بهترین درمان میتوانید مراجعه کنید. همچنین مجموعهای از مارکهای خوب و اقتصادی بازار در کلینیک رایا موجود است که میتوانید با کسب اطلاع از جزئیات و قیمتهای مختلف آنها، انتخاب مناسبی را داشته باشید.
هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟
کاشت دندان به روش ایمپلنت دارای مزایای فراوانی است که آن را به بهترین روش برای جبران دندان های از دست رفته تبدیل نموده است. در تعیین هزینه کاشت دندان عوامل مختلفی تاثیرگذار می باشد، از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- نوع برند ایمپلنت مورد استفاده برای بیمار
- روش کاشت دندان
- درمان های تکمیلی مورد نیاز نظیر جراحی های سینوس لیفت، پیوند استخوان و …
- تعرفه مراکز خدمات دندانپزشکی
- …
با انتخاب مرکزی معتبر در زمینه کاشت دندان، می توانید با کیفیت ترین ایمپلنت را با هزینه مناسب برای خود فراهم آورید. رایا دنتال یکی از بهترین مراکز برای کاشت دندان با هزینه مناسب می باشد.
تعرفه ایمپلنت در رایا دنتال
تعرفه هر واحد ایمپلنت در رایا دنتال طبق جدول فوق میباشد و باتوجه به انتخاب شما و درمانهای جانبی مورد نیاز متغیر میباشد. هر واحد ایمپلنت بدون هزینه درمانهای جانبی از 16 میلیون تومان تا 27 میلیون تومان.
جهت مشاوره و معاینه حضوری در خدمت هستیم. لطفا قبل از مراجعه با پذیرش هماهنگ بفرمایید.